سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

امیرعبداللهیان در فرودگاه بیروت: ایران هرگز از کمک به لبنان دریغ نمی‌کند

امیرعبداللهیان در فرودگاه بیروت: ایران هرگز از کمک به لبنان دریغ نمی‌کند شبکه «المنار» لبنان بامداد پنجشنبه از ورود «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به فرودگاه بیروت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۱۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 07
کد خبر: ۱۰۴۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از ورود به فرودگاه بیروت ضمن تبریک تشکیل دولت جدید در این کشور، گفت تهران هرگز از کمک به بیروت درصورت درخواست، دریغ نخواهد کرد.

 

این شبکه سپس گزارش داد که امیرعبداللهیان در گفت‌وگو با خبرنگاران پس از خارج‌شدن از هواپیما گفت: «من تبریکات صمیمانه خود را به مناسبت تشکیل دولت جدید به مردم لبنان عرض می‌کنم».

 

وی با تاکید بر تداوم حمایت تهران از بیروت، توضیح داد:‌ «جمهوری اسلامی تحت هیچ شرایطی از کمک و حمایت از لبنان، در صورت درخواست هرگونه کمک، دریغ نخواهد کرد».

 

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران همچنین افزود: «ما کاملاً اطمینان داریم که لبنان قادر خواهد بود بر همه سختی‌هایی که در حال تجربه است، غلبه کند؛ همانطور که مردم دوست و برادر لبنان بر تمام مراحل سختی که پشت سر گذاشته اند، فائق آمده‌اند».

 

به نوشته المنار، وزیر امور خارجه ایران روز پنجشنبه با «میشل عون» رئیس جمهور لبنان، «نبیه بری» رئیس پارلمان، «نجیب میقاتی» نخست وزیر و «عبدالله بو حبیب» وزیر امور خارجه این کشور دیدار می‌کند.

 

بر اساس این گزارش، امیرعبداللهیان همچنین در سفارت ایران در بیروت با نمایندگان جناح‌ها و نیروهای فلسطینی دیدار خواهد داشت.

 

وی پیش از این به مسکو رفته و با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه دیدار و رایزنی کرده بود. وزیر خارجه ایران در نشست خبری با همتای روس خود درباره بازگشت به مذاکرات وین گفته بود: «با لاوروف در این زمینه مشورت داشتیم و تأکید کردم بعد از پایان جمع بندی‌ها ما به زودی گفت‌‌وگوها را از سر خواهیم گرفت».

 

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت خارجه ایران در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره سفر امیرعبداللهیان به بیروت اعلام کرد که این سفر دو ایستگاه توقف دارد و افزود: تشکیل دولت در لبنان خواسته دیرینه ما بود و برای تبریک تشکیل دولت به مقامات و مردم لبنان و البته رایزنی برای روابط دوجانبه این سفر انجام خواهد شد.

 

وزیر امور خارجه پس از تصدی این سمت به منظور شرکت در نشست منطقه‌ای حمایت از عراق به بغداد رفت و از آنجا برای دیدار با مقامات سوریه به دمشق سفر کرد. وی همچنین در سفر آیت الله رئیسی به دوشنبه پایتخت تاجیکستان وی را همراهی کرد و در اواخر شهریور ماه برای شرکت در هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک رفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار